www.sv-jeronim.hr

Poštovani crkveni glazbenici, zborovođe, orguljaši, pjevači, župnici, župni vikari,

podsjećamo vas da se susret župnih zborova Grada Zagreba i župnih zborova Zagrebačke nadbiskupije o spomendanu svete Cecilije održava u ponedjeljak 20. 11. 2023. Zborove će ove godine ugostiti župa Svetog Jeronima, Maksimirska cesta 125, 10000, Zagreb. Svečano euharistijsko slavlje na kojem će pjevati združeni zborovi započet će u 18, 30, a predslavit će ga mons. dr. Dražen Kutleša, nadbiskup zagrebački.

Program ovogodišnjeg susreta možete pronaći na naslovnoj internet stranici Hrvatskog društva crkvenih glazbenika. Da bi se slavlje što dostojnije glazbeno oblikovalo glavnom susretu prethodit će dvije probe; prva proba bit će u četvrtak 26.10.2023., u 19,15, a druga u srijedu 15.11.2023., u 19,15. Probe će se održavati u župnoj crkvi sv. Jeronima, Maksimirska cesta 125. Dolazak na probe je obavezan. Osnovnu pripremu za susret činite vi sa svojim zborovima na redovitim terminima proba.

Da bi se susret lakše organizirao molimo vas da popunjene PRIJAVNICE pošaljete na email adresu: hdcg@crkvena-glazba.hr ili tajnistvo@crkvena-glazba.hr

“Kad se skupite te poneki ima hvalospjev, poneki ima nauk, ima otkrivenje, ima jezik, ima tumačenje – sve neka bude radi izgrađivanja” (1 Kor 14,26).

Izvor: crkvena-glazba.hr